Nottingham Forest Liverpool neco williams Premier League Anglia

Nou-promovata din Premier League care a cheltuit deja 70 de milioane €. Ultimul transfer, un jucător de la Liverpool

Nottingham Forest a revenit în Premier League după o pauză de 23 de ani, iar dubla câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni are planuri mari.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Iulie 2022, 23:42
Data actualizarii: Luni 11 Iulie 2022, 23:41

Echipa antrenată de Steve Cooper a făcut deja șase transferuri în această vară, iar suma totală a mutărilor a ajuns la aproape 70 de milioane de euro.

Nottingham Forest a cheltuit deja 70 de milioane € în această vară

Ultimul jucător prezentat de Nottingham Forest este Neco Williams (21 de ani), fundaș dreapta de la Liverpool, care a fost cumpărat pentru suma de 20 de milioane de euro.

"A fost o onoare să joc pentru acest club, sub comanda lui Jurgen Klopp. Acum, am decis să încep o nouă provocare", a fost reacția lui Neco Williams, care a jucat în 33 de meciuri la Liverpool.

Pe lângă Neco Williams, Nottingham Forest i-a mai cumpărat în această vară pe atacantul nigerian Taiwo Awoniyi (Union Berlin, 20,5 milioane de euro), fundașul central francez Moussa Niakhate (Mainz, 10 milioane de euro), fundașul dreapta francez Giulian Biancone (Troyes, 10 milioane de euro) și fundașul stânga englez Omar Richards (Bayern Munchen, 8,5 milioane de euro).

Celor cinci li se adaugă portarul Dean Henderson (25 de ani), care a fost împrumutat pentru un sezon de Nottingham Forest de la Manchester United.

Nottingham Forest a încheiat pe locul 4 în Championship și a promovat în Premier League după meciurile de baraj cu Sheffield United și Huddersfield.

În prima etapă din Premier League, pe 6 august, Nottingham va juca în deplasare, contra lui Newcastle.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!