Anglia

"Nu m-ar surprinde sa revina la Liverpool!" Reintoarcerea istorica pe Anfield visata de toata galeria

2015 este un an greu pentru Liveprool. Situatia in clasament nu e placuta, iar fanii au aflat ca Gerrard va juca din vara pentru LA Galaxy.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 14:22
Data actualizarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 14:25

Luis Suarez vorbeste despre importanta lui Gerrard pentru Liverpool intr-un interviu acordat ziaristilor de la Mirror. Uruguayanul spune ca Gerrard se va intoarce intr-o zi pe Anfield, dupa experienta in SUA.

"Sunt putini jucatori in lumea asta de neinlocuit. Gerrard este unul dintre ei. Nu numai ca e de neinlocuit ca jucator, dar mai ales ca si capitan si ceea ce reprezinta pentru Liverpool. Liverpool ramane un club mare, jucatori mari vor dori sa joace acolo si sunt sigur ca se gandesc la transferuri. Gerrard va fi mereu cineva pe care il voi respecta ca jucatori si ca persoana. A avut un impact major in cariera mea. Mi-a zis sa mai am rabdare un sezon la Liverpool si sa plec daca Barcelona ma vrea. A fost cel mai bun sfat din viata mea"

"Nu a fost cel mai bun start de sezon pentru Liverpool, mai ales dupa anul trecut. Sunt sigur ca se vor descurca. Brendan este un om bun si un antrenor mare. Toti jucatorii il plac si il respecta, vor sa joace pentru el. Sunt sigur ca vor avea succes pentru el. Este bine ca echipa e in Champions League. Cu traditia lor asta cere si publicul. Acesta sezon nu este incheiat pentru ei, sunt sigur ca la anul vor ajunge in Champions League."

"Nu ma va surprinde daca va reveni la Liverpool. Sa spui ca o iubeste pe Liverpool nu este suficient. Acest club face parte din el", a declarat Suarez.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies