Anglia

Mourinho mai are sub 1% sanse sa castige titlul cu Man United! Care va fi noua campioana din Premier League

Euro Club Index a dezvaluit sansele cluburilor din Anglia cu 3 etape inainte de finalul primei jumatati a sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Decembrie 2016, 11:28
Data actualizarii: Vineri 16 Decembrie 2016, 11:31

Chelsea a reusit 10 victorii consecutive in Premier League si a devenit marea favorita la castigarea titlului. Cu 6 puncte peste Liverpool si Arsenal, echipa lui Antonio Conte a profitat de absenta din cupele europene si va fi pe primul loc de Craciun - in precedentele 3 ocazii cand s-a intampla asta, Chelsea a devenit campioana.

Totusi, 3 echipe pastreaza sanse de a o opri pe Chelsea - Arsenal pastreaza 18% sanse desi se afla sub Liverpool, cea vazuta cu 10% sanse la trofeu. Intre Arsenal si Liverpool este echipa lui Pep Guardiola, Manchester City, cea care se afla la 7 puncte de Chelsea. Euro Club Index a calculat sansele tuturor echipelor la titlu si la retrogradare.

Desi a cheltuit cei mai multi bani, reusind inclusiv sa stabileasca noul record pentru suma de transfer, Manchester United are doar 0.9% sanse sa mai devina campioana! Daca distanta de 13 puncte dintre United si Chelsea nu este imposibil de recuperat, faptul ca sunt alte 4 cluburi intre cele 2 face ca misiunea lui Jose Mourinho sa fie extrem de dificila.
 

Mai mult, sansele lui United si la un loc in primele 4 care duc in Champions League sunt destul de mici - 26%. In schimb, Chelsea este aproape sigura de revenirea in competitia pe care a castigat-o in 2012 dupa ce a ratat cupele europene in acest sezon.

Modifică setările cookies