Mourinho a trecut la 'jocuri psihologice'! "55 - 32 = 23! Poate intelege si Pellegrini!" Ce a spus LIVE la TV:

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 14:32

	Mourinho a trecut la 'jocuri psihologice'! "55 - 32 = 23! Poate intelege si Pellegrini!" Ce a spus LIVE la TV:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

Jose Mourinho va face anuntul joi - el va fi imaginea Jaguar pentru noua masina pe care o va lansa firma de lux. E vorba despre modelul Jaguar F Type Coupe.

El a spus la o conferinta de presa ca se descurca de minune cu 'jocurile mintii' - psihologie curata prin care isi destabilizeaza adversarii.

Apoi el a mers si mai departe cu discutiile, incercand sa lege cumva fotbalul cu marketingul. Asa ca a adus in discutie numele marcii pe care o va reprezenta incepand de joi - Jaguar.

"Manchester City e ca un Jaguar. Nu poti sa-i pui numere de incepator lui City.

Pellegrini este un antrenor foarte bun, il respect mult si, mai mult decat atat, este inginer ca formatie. Si cred ca nu are nevoie de un calculator. El a vorbit despre fair-play-ul financiar, dar trebuie sa ii spun ca: Mata e 37, de Bruyne 18, deci 55 de milioane. Matic e 21, Salah e 11. 55 minus 32 = 23 de milioane de pounds, asta e diferenta cu care a ramas Chelsea. Deci e usor de inteles ca noi respectam fair-play-ul financiar asa cum trebuie.

Asa ca nu avem ce discuta despre asta, e ceea ce facem noi corect, construim o echipa pentru urmatorii 10 ani respectand fair-play-ul financiar", a spus Mourinho, citat de presa din Anglia.

Mourinho se referea in prima faza la numerele de incepator pentru o masina de lux, ca aluzie la Pellegrini antrenor la City. Apoi a continuat discutia cu cifrele si fair-play-ul financiar dupa ce antrenorul celor de la City a vorbit despre sumele pe care le-a cheltuit Chelsea in ultima vreme pentru transferuri, ca nu ar respecta legea fair-play-ului financiar.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies