Atac dur al lui Mourinho inaintea meciului din Cupa! "Poate are nevoie de un calculator!" Cum l-a facut de ras pe Pellegrini:

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 22:02
Atac dur al lui Mourinho inaintea meciului din Cupa! "Poate are nevoie de un calculator!" Cum l-a facut de ras pe Pellegrini:

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Jose Mourinho l-a umilit pe antrenorul lui Manchester City. Dupa ce l-a invins in meciul direct de acum cateva etape, Pellegrini la acuzat pe Mourinho ca nu respecta fair-play-ul financiar.

"Pellegrini a comentat despre cum cheltuim noi banii. E un antrenor fantastic si il respect. El este un inginer din punct de vedere academic. Mata si de Bruyne au fost vanduti pentru 55 de milioane de lire. I-am adus pe Matic si Salah pentru 32 de milioane. Deci 55 minus 32 egal 23. Chelsea are un profit de 23 de milioane de lire in aceasta iarna.", l-a ironizat Mourinho.

Pellegrini spune ca nu e afectat de declaratiile portughezului si ca s-a obisnuit sa il ignore inca de cand era in Spania.

Chelsea si Manchester City se vor intalni in optimile Cupe Angliei la sfarsitul saptamanii. In ultimul meci de campionat, Chelsea a invins-o cu 1-0 pe City.

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies