Anglia

FOTO Momente emoționante pe Old Trafford! A debutat la 17 ani la United, iar familia lui a izbucnit în lacrimi, în tribune

Alejandro Garnacho a debutat la 17 ani pentru Manchester United, în meciul încheiat la egalitate, scor 1-1, cu Chelsea.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 14:28
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 14:32

În momentul schimbării, în minutul 90, familia tânărului fotbalist nu și-a mai putut stăpâni emoția, iar camerele de filmat i-au surprins pe rudele lui Garnacho ridicându-se în picioare și aplaudând, ba chiar și plângând. 

Alejandro Garnacho a ajuns la Manchester United în 2020, de la Atletico Madrid, iar după finalul partidei a transmis un mesaj pe contul de Twitter. 

"Moment incredibil să debutez la 17 ani la Manchester United. Nu pot să explic în cuvinte ceea ce simt. Am visat la asta de când aveam patru ani. Să vă amintiți, visele devin realitate", a scris jucătorul.

Erik ten Hag, viitorul antrenor al lui Manchester United

Manchester United a anunțat că Erik ten Hag va fi noul antrenor al echipei, începând cu sezonul viitor. Tehnicianul olandez, în vârstă 52 de ani, o va părăsi pe Ajax la finalul acestui sezon și va semna un contract valabil până în iunie 2025 cu Manchester United.

"Voi fi mereu același. Nu îmi voi schimba stilul de antrenorat. Tipul jucătorilor pe care îi ai la echipă determină felul în care joci, dar eu sunt la control și dau sarcini jucătorilor.

Decid ce sarcină are fiecare jucător. Dacă cineva nu o execută, va fi avertizat, nu contează numele. Nu voi face compromisuri în acest sens. Nu vreau să fiu un dictator, dar am vrut să am un cuvânt de spus în privința transferurilor", a declarat Erik ten Hag pentru Trouw. 

Modifică setările cookies