Oleksandr Zinchenko Everton Manchester City Ucraina Vitaliy Mykolenko Anglia

VIDEO Moment sfâșietor în Premier League! Zinchenko, în lacrimi înainte de startul meciului, la momentul de susținere pentru Ucraina

Everton și Manchester City s-au întâlnit în etapa cu numărul 27 din Premier League. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 20:06
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 20:07

Momentul dinainte de startul partidei a fost unul emoționant, avându-i în prim-plan pe jucătorii ucraineni din cele două echipe, Oleksandr Zinchenko și Vitaliy Mykolenko. Chiar și în tribune au existat mesaje de sprijin pentru Ucraina, aflată în război după ce Vladimir Putin a decis să invadeze țara. 

La încălzire, cei doi fotbaliști s-au îmbrățișat, în solidaritate pentru situația dificilă din țara natală și au schimbat câteva cuvinte.

Moment sfâșietor în Premier League! Zinchenko, în lacrimi pentru Ucraina

La intrarea echipelor pe teren a avut loc un moment dedicat situației din Ucraina, iar fanii din tribune au avut un mesaj, pe care l-au afișat pe un banner mare, în sprijin pentru ucraineni, pentru încetarea războiului. 

Oleksandr Zinchenko, jucătorul lui Manchester City, nu a reușit să își stăpânească lacrimile și a fost surprins plângând. Fotbalistul ucrainean a fost extrem de vehement în reacții după ce Putin a invadat Ucraina, având și un mesaj dur pentru președintele Rusiei, pe care ulterior l-a șters de pe rețelele de socializare. 

Zinchenko a ieșit în stradă pentru a protesta împotriva președintelui Rusiei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!