gustavo poyet Brighton Hove Chelsea Anglia

Moment fara precedent in Anglia! In Romania, asta se intampla in fiecare etapa :) O legenda a lui Chelsea a ramas fara cuvinte in timp ce era invitat de BBC:

Un fost coleg al lui Dan Petrescu a primit o veste proasta chiar in timp ce analiza un meci de la Cupa Confederatiilor pentru BBC

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2013, 09:52
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2013, 09:52

Stirea zilei in Anglia poate surprinde pe multa lume in Romania. Asta pentru ca ceea ce s-a intamplat duminca in timpul unei emisiuni a celor de la BBC se intampla destul de des in Liga lu' Mitica. Gustavo Poyet a aflat in timp ce se afla in direct la BBC ca a fost concediat de cei de la Brighton & Hove!

Invitat sa analizeze meciul dintre Spania si Nigeria de la Cupa Confederatiilor, Poyet a fost informat de comunicatul oficial al clubului la care antrena din 2009 care anunta despartirea de antrenorul uruguayan!

"Cred ca cei de la BBC au o poveste grozava. Un manager sa afle ca a fost dat afara de la cei de la BBC in timpul unei emisiuni este cu adevarat surprinzator. Nu am fost informat, niciun mesaj, niciun mail. Probabil sunt primul care se afla intr-o astfel de situatie. Cred ca toti pot trage concluzia despre modul in care am fost informat" a spus Poyet, cel care fusese suspendat de club dupa meciul din play-off-ul pentru Premier League pierdut cu Crystal Palace cand au fost gasite excremente in vestiarul oaspetilor iar Poyet a avut o iesire nervoasa.

"Gus Poyet a fost informat de comisia de disciplina a clubului ca i-a fost reziliat contractul cu efect imediat. Aceasta masura vine dupa suspendarea lui si o investigatie" scria in comunicatul celor de la Brighton care l-au ofertat pe Oscar Garcia, fostul mijlocas al Barcei.

Modifică setările cookies