Mircea Lucescu Sahtior Donetk Transfer Transfer Market

Lucescu cheltuie banii lui Ahmetov pana la ultimul cent! Sahtiorul, gata sa dea o suma imensa pentru o PERLA a Braziliei:

►Special de la Nyon, luni de la 10 dimineata: Meciul cel din Urna! Tragerile la sorti pentru Europa, de la 13:00 IN DIRECT Sport.ro si www.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2013, 20:07
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2013, 11:56

Mircea Lucescu continua campania de achizitii la Sahtior si e decis sa cheltuie toate cele 65 de milioane incasate in aceasta vara pe Fernandinho si armeanul Mkhtarian, cel care va semna in urmatoarele zile cu Liverpool - dupa cum sustine presa din Insula.

Cu un buget fabulos asigurat de Rinat Ahmetov, Il Luce s-a apucat deja sa acopere golurile lasate de cei doi mijlocasi si a reusit deja sa aduca doua perle ale Braziliei - Wellington Nem de la Fluminese si Fernando, un mijlocas, international de tineret, in varsta de 21 de ani de la Gremio.

Pe langa cei doi fotbalisti considerati drept unii dintre pionii de baza ai viitoarei generatii de fotbalisti ai nationalei Braziliei, Lucescu incearca in aceste zile sa perfecteze si transferul lui Fred, un alt tanar de 20 de ani, de la Internacional Porto Alegre.

Potrivit isport.ua, cifrele afacerii se ridica la 15 milioane de euro, ceea ce ar face ca Sahtiorul sa ajunga la 35 de milioane de euro cheltuite in aceasta vara, dupa cele 9 platite in schimbul lui Nem si 11 pentru Fernando.

Fred a bifat 24 de meciuri pentru Internacional in ultimul sezon, reusind sa inscrie de 6 ori.

Modifică setările cookies