Modric, RAZBOI cu Tottenham! Jucatorul dorit de United, City si Chelsea a fost amenintat cu echipa a doua de Levy! Vezi unde vrea sa ajunga

Luni 11 Iulie 2011, 08:39

	Modric, RAZBOI cu Tottenham! Jucatorul dorit de United, City si Chelsea a fost amenintat cu echipa a doua de Levy! Vezi unde vrea sa ajunga

Unul dintre cei mai curtati fotbalisti din aceasta vara e hotarat sa plece la o echipa mare!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Mijlocasul croat al lui Tottenham il ameninta patronul echipei, Daniel Levy, ca va face orice sa plece la Chelsea in aceasta vara si il acuza ca l-a mintit!

"Daca e nevoie, voi face si cerere de transfer. Sunt foarte dezamagit de cum a vorbit Levy cu mine. Am fost intampinat cu raceala si a vorbit arogant cu mine. Mi-a spus plin de aroganta ca nici nu-l intereseaza ce am de spus. Nu stiu motivul pentru comportamentului lui dar e problema sa. Acest lucru doar m-a convins ca nu gresesc incercand sa plec" a spus Modric in The Sun.

Chelsea a oferit 25mil € pentru jucator, oferta considerata ridicola. Modric s-a enervat acuzandu-l pe Levy ca si-a incalcat cuvantul. "I-am adus aminte de intelegerea noastra de vara trecut cand am semnat un nou contract cu Tottenham. Am vorbit atunci ca daca va veni o oferta de la un club mare, vom vorbit despre ea si vom cauta cea mai buna solutie. Acum Levy a dat-o la intors si nici nu vrea sa vorbeasca. Mi-a spus intr-un mod discret ca nu ma va lasa sa plece. M-a amenintat ca daca nu accept asta si opinia clubului, ma va trimite in tribune! A vorbit si sa ma trimita la echipa a doua!"

Drumuri blocate din cauza vântului şi viscolului. Copaci şi stâlpi au căzut pe şosele
BRAT