Modric, RAZBOI cu Tottenham! Jucatorul dorit de United, City si Chelsea a fost amenintat cu echipa a doua de Levy! Vezi unde vrea sa ajunga

Autor: Sport.ro
Luni 11 Iulie 2011, 08:39

	Modric, RAZBOI cu Tottenham! Jucatorul dorit de United, City si Chelsea a fost amenintat cu echipa a doua de Levy! Vezi unde vrea sa ajunga

Unul dintre cei mai curtati fotbalisti din aceasta vara e hotarat sa plece la o echipa mare!

Mijlocasul croat al lui Tottenham il ameninta patronul echipei, Daniel Levy, ca va face orice sa plece la Chelsea in aceasta vara si il acuza ca l-a mintit!

"Daca e nevoie, voi face si cerere de transfer. Sunt foarte dezamagit de cum a vorbit Levy cu mine. Am fost intampinat cu raceala si a vorbit arogant cu mine. Mi-a spus plin de aroganta ca nici nu-l intereseaza ce am de spus. Nu stiu motivul pentru comportamentului lui dar e problema sa. Acest lucru doar m-a convins ca nu gresesc incercand sa plec" a spus Modric in The Sun.

Chelsea a oferit 25mil € pentru jucator, oferta considerata ridicola. Modric s-a enervat acuzandu-l pe Levy ca si-a incalcat cuvantul. "I-am adus aminte de intelegerea noastra de vara trecut cand am semnat un nou contract cu Tottenham. Am vorbit atunci ca daca va veni o oferta de la un club mare, vom vorbit despre ea si vom cauta cea mai buna solutie. Acum Levy a dat-o la intors si nici nu vrea sa vorbeasca. Mi-a spus intr-un mod discret ca nu ma va lasa sa plece. M-a amenintat ca daca nu accept asta si opinia clubului, ma va trimite in tribune! A vorbit si sa ma trimita la echipa a doua!"

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Filmul zilei în care procesul lui Liviu Dragnea a ajuns la final. Instanța va pronunța sentința pe 27 mai
BRAT