Marco Reus Borussia Dortmund Manchester United Anglia Marco Reus

Marco Reus poate prinde transferul carierei la 34 de ani! Poate ajunge într-un final la un gigant din Premier League

Marco Reus își poate încheia aventura la Borussia Dortmund după 11 sezoane.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 10:08
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 10:08

Marco Reus (33 ani) evoluează la Borussia Dortmund din vara lui 2012, timp în care a adunat 368 de meciuri, a încris 156 de goluri și a oferit 117 pase decisive. Însă aventura germanului pe Signal Iduna Park se poate încheia în această vară. 

Marco Reus e dorit de Manchester United 

Potrivit Daily Mail, Manchester United vrea să profite să Marco Reus este în ultime 6 luni de contract, și poate semna cu orice echipă, și să-l aducă pe Old Trafford. Mai mult, Erik Ten Hag (53 ani) s-ar fi întâlnit deja cu agentul jucătorului și i-ar fi garantat că mijlocașul ofensiv va avea un rol decisiv din sezonul viitor pentru „diavolii roșii”. 

Întrebat de o eventuală plecare de la Borussia Dortmund, Marco Reus nu a exclus că din vara lui 2023 poate începe un nou capitol în cariera sa. 

„Desigur că te uiți înainte. Mai am jumătate de an de contract, trebuie să mă gândesc la asta. Vom avea discuții și vom vedea în ce direcție voi merge. Vom vedea ce ne aduce viitorul”, a declarat Marco Reus, conform publicațiilor din Germania.

De-a lungul anilor, Marco Reus a fost chinuit de accidentări. Inclusiv în acest sezon a lipsit 4 luni din cauza problemelor medicale de la gleznă. Din acest motiv, a prins doar 13 meciuri în toate competițiile, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit 4 pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!