Manchester City ”îi fură” jucătorul Realului! Pep Guardiola a dat ordinul, conducerea se conformează

Manchester City alphonso davies Pep Guardiola Real Madrid transfer alphonso davies Anglia Pep Guardiola / Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 19:25
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 19:25

Campioană în La Liga și la un meci de câștigarea Ligii Campionilor, Real Madrid face planurile pentru pauza de vară, punând pe hârtie țintele în privința transferurilor.

Formația pregătită de Carlo Ancelotti este cu ochii pe mai mulți jucători din Europa, iar printre ei se află și câteva nume surprinzătoare. Astfel, presa iberică notează faptul că antrenorul s-a orientat și către câțiva tineri de perspectivă, dar și către câțiva jucători cu experiență.

Din categoria celor din urmă, și Kylian Mbappe (25 de ani, acum la PSG) și Alphonso Davies (23 de ani, acum la Bayern Munchen) fac parte. Publicația Cadena Ser a notat faptul că aceștia sunt primii doi pe lista achizițiilor și Real Madrid va face tot ce poate pentru a putea să întărească lotul lui Ancelotti cu aceste nume.

  • Alphonso Davies

Real Madrid are rivală de top în cursa pentru transferul lui Alphonso Davies. Manchester City încearcă să ”îl fure”

Dacă francezul e ca și semnat, Davies se poate răzgândi și poate da curs altei propuneri. Real Madrid este interesată și de serviciile jucătorului canadian, însă Bayern Munchen încearcă să ajungă la o înțelegere pentru prelungirea contractului, care expiră în iunie 2025.

Max Eberl, directorul sportiv al lui Bayern Munche, a declarat că i s-a făcut o ofertă "concretă și valoroasă", însă ar fi stabilit și un ultimatum pentru un răspuns din partea jucătorului.

"La un moment dat, trebuie să zică da sau nu", a explicat Eberl, iar presa din Germania ar fi anunțat că data limită ar fi în următoarele două săptămâni.

Nick Huoseh, agentul canadianului, a reacționat și nu a ezitat să aibă o reacție pe subiect.

"Nu este corect ca Alphonso să fie atacat. În urmă cu un an eram pe cale să ajungem la o înțelegere, însă toată conducerea a fost schimbată. Apoi nu am mai avut nicio veste timp de șapte luni, iar acum se discută de ultimatum-uri. Nu este corect", a spus impresarul, în Bild.

Alphonso Davies mai are contract cu Bayern Munchen până în vara lui 2025

Acum, presa din Anglia notează faptul că Manchester City este interesată de fundaș, astfel că Real Madrid va avea o rivală de top în cursa pentru obținerea semnăturii jucătorului din Canada. În altă ordine de idei, tot din Premier League mai este interesată și Chelsea de Davies.

Alphonso Davies a ajuns la Bayern Munchen în 2019, de la Vancouver, în schimbul sumei de 14 milioane de euro, iar de o bună perioadă de timp este titular incontestabil la echipa care a dominat fotbalul german în ultimul deceniu.

În acest sezon, Alphonso Davies a evoluat în 42 de partide pentru cei de la Bayern Munchen, în toate competițiile, reușind să înscrie trei goluri și să ofere șase pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!