Manchester City Kalvin Phillips Newcastle Anglia Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City / Foto: Imago Images.

Manchester City i-a fixat prețul jucătorului dorit de Newcastle

Manchester City este aproape de a vinde un jucător în următoarea perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 21:47
Data actualizarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 21:47

În ultima perioadă, s-a zvonit că mijlocașul Kalvin Phillips (27 de ani) ar fi pe punctul de a pleca de la Manchester City, unde nu a prins foarte multe minute. A strâns șase partide în toate competițiile, reușind să bifeze, în total, 168 de minute.

Manchester City i-a fixat prețul lui Kalvin Phillips

Potrivit englezilor de la Mirror, Manchester City i-a fixat prețul lui Kalvin Phillips. Campioana Europei este gata să renunțe la serviciile mijlocașului englez dacă va primi o ofertă de 50 de milioane de lire sterline (echivalentul a 57 de milioane de euro).

Chiar dacă nu este o piesă importantă în echipa lui Pep Guardiola, ”cetățenii” ar vrea un mic profit de pe urma fotbalistului cumpărat cu 49 de milioane de euro în vara anului 2022 de la Leeds United.

Așa cum a scris presa din Anglia în ultimele zile, Newcastle este pe lista echipelor interesate de serviciile mijlocașului care poate evolua și pe postul de fundaș central.

Kalvin Phillips, transferat de Manchester City pentru 49 de milioane de euro

Phillips a semnat un contract valabil până în 2028 cu Manchester City, care a plătit 49 de milioane de euro pentru transferul său în vara anului 2022.

Alături de Manchester City, Kalvin Phillips a câștigat titlul, UEFA Champions League, SuperCupa Europei și o FA Cup.

În prezent, site-urile de specialitate îl evaluează la 28 de milioane de euro pe fotbalistul care are și 28 de selecții la naționala Angliei, pentru care a reușit să marcheze un gol.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!