Manchester United Anglia Louis Van Gaal Anglia

Man United, la un pas de DEZASTRU! Van Gaal, obligat sa salveze echipa rapid! Cum poate fi RUINATA fosta campioana a Angliei

Cunoscut ca un maestru al reconstructiei echipelor, Louis Van Gaal va avea o misiune extrem de dificila in primul sezon la Manchester United.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Iulie 2014, 18:15
Data actualizarii: Joi 31 Iulie 2014, 18:21

Manchester United a ratat la finalul sezonului precedent calificarea in cupele europene pentru prima data dupa 25 de ani! David Moyes a fost dat afara in urma sezonului groaznic, fiind adus in aceasta vara Louis Van Gaal. Olandezul este obligat sa duca echipa in Champions League.

Champions League sau dezastru

Patronii celor de la Manchester United i-au avertizat pe potentialii investitori ca echipa va avea mari dificultati in a atrage sau a pastra jucatori de top daca United nu se va califica in Liga Campionilor nici in sezonul viitor, scriu cei de la Manchester Evening News. Familia Glazer, cea care detina 90% din club, a anuntat ca va vinde 5% din club, ceea ce le va aduce in jur de 90 de milioane de lire. Banii nu vor fi investiti in club, ci pusi in fondul familiei, lucru care i-a enervat pe fanii lui United, cei care au criticat mereu conducerea.

Cei de la United au fost avertizati de consecintele dezastruoase ale unui nou sezon ratat - cei de la Adidas vor reduce cu 30% banii investiti in acest caz, de la 75 de milioane de lire pe an, la 52.5 milioane de lire. De asemenea, bugetul de salarii va fi redus.

Modifică setările cookies