Liverpool vrea să-l vândă pe Salah și a apărut deja prima echipă interesată. Oferă 80 de milioane de euro

Liverpool Mohamed Salah PSG Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 18:44
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 18:50

Liverpool anunță o reconstrucție la echipă, după rezultatele modeste din acest sezon.

Departe de locurile fruntașe din Premier League și aproape eliminată din Champions Legaue, după 2-5 cu Real Madrid în optimi, Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, plănuiește o reconstrucție la echipă din vară. 

Liverpool vrea să-l vândă pe Salah!

Printre jucătorii care ar urma să plece de pe Anfield se numără și Mohamed Salah (30 de ani), starul care joacă din 2017 la Liverpool. Egipteanul mai are contract până în 2025 cu actuala sa echipă, dar evoluțiile sale din acest sezon nu au fost pe măsura așteptărilor, lucru care l-ar face ”candidat” pentru o plecare de la echipa lui Jurgen Klopp.

Fichajes scrie că una dintre echipele interesate de Salah este PSG, care este dispusă să plătească nu mai puțin de 80 de milioane de euro în schimbul egipteanului care a câștigat Premier League și Champions League cu Liverpool.

Șefii de pe Anfield ar avea și un plan în cazul în care transferul lui Salah se va realiza. Banii vor fi investiți în transferul lui Jude Bellingham, una dintre țintele ”mai vechi” ale lui Jurgen Klopp.

42 de milioane de euro a plătit Liverpool pentru a-l transfera pe Salah în 2017 de la AS Roma. În acest sezon, egipteanul a marcat de 19 ori și a oferit nouă pase decisive, în 35 de partide.

  • Site-urile de specialitate îl evaluează pe Salah la 80 de milioane de euro.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!