Liverpool, scos la vanzare! Pretul urias cerut pentru echipa lui Klopp: o ruda a seicului de la City a vrut sa cumpere clubul

Liverpool, scos la vanzare! Pretul urias cerut pentru echipa lui Klopp: o ruda a seicului de la City a vrut sa cumpere clubul

Seful celor de la Liverpool cauta cumparatori pentru gigantul din Premier League.

John W Henry cere 2 miliarde de dolari pentru Liverpool, iar daca clubul va fi vandut, profitul obtinut va fi unul urias fata de suma pe care acesta a platit-o in 2010 cand a cumparat echipa, 447 milioane de dolari.

Verisorul proprietarului celor de la Manchester City a fost interesat de club, insa acesta si-a pierdut interesul dupa ce a fost respins.

"In timp ce Arsenal castiga mai multi bani din vanzarea biletelor datorita faptului ca au un stadion mare, Liverpool este mai populara in randul sponsorilor si partenerilor comerciali datorita istoriei clubului. Daca Arsenal valoreaza 1.8 miliarde, atunci Liverpool valoreaza cel putin 2 miliarde.", a declarat Kieran Maguire pentru Liverpool Echo.

Echipa lui Jurgen Klopp a avut un inceput bun in noul sezon de Premier League. Liverpool se afla la 2 puncte distanta fata de primul loc dupa 11 meciuri fara infrangere. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fost medic la ATI Sibiu, mărturisiri șocante: ”Și eu am omorât oameni”. Procurorii s-au autosesizat
BRAT

Modifică setările cookies