"La Barca mi-au zis ca il am pe Messi, la Bayern ca am experienta in lot! Asta e momentul in care o sa arat ce pot ca antrenor"

"La Barca mi-au zis ca il am pe Messi, la Bayern ca am experienta in lot! Asta e momentul in care o sa arat ce pot ca antrenor"

Finala de la Euro, Portugalia - Franta, e duminica la ProTV de la 22:00

Pep Guardiola a vorbit intr-o conferinta de presa despre Manchester City ca despre cea mai mare provocare din cariera sa.

Intrebat la conferinta de presa daca are de gand sa implementeze la Manchester City acelasi stil pe care l-a avut la Barcelona si Bayern, Guardiola a declarat: "Asta e motivul pentru care am venit aici, sa demonstrez ce pot. Oamenii spun ca la Barcelona am avut cel mai bun jucator din lume, iar la Bayern am avut multa experienta. Asta e un nou test. Mi-ar fi fost mult mai confortabil sa raman unde eram. Vreau sa-i conving pe jucatori sa joace asa cum imi doresc eu. Cred ca va fi un fotbal mult mai fizic. Multi spun ca nu e atractiv, nu e si parerea mea."

"Va trebui sa stau de vorba cu Mikel Arteta si Brian Kidd. Kidd cunoaste clubul si jucatorii. Arteta stie fotbalul englez. Trebuie sa invat si sa inteleg. Am adus oameni de la Barca si Bayern, le cunosc calitatile"

"Fiecare etapa a fost o provocare pentru mine. Cred ca asta va fi cea mai mare, pentru ca City nu a cucerit atat de multe trofee. Noi depindem de jucatori acum asa cum si ei depind de noi"

"Trebuie sa te adaptezi in tara in care esti. Mereu au fost oameni in cariera mea care mi-au cerut sa castig cat mai mult posibil.", a spus Guardiola intr-o conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies