Kurt Zouma Pisica West Ham Anglia

Kurt Zouma și-a primit pedeapsa, după ce a fost filmat maltratând o pisică

Kurt Zouma (27 de ani), fundașul lui West Ham United, și-a aflat pedeapsa, după ce a fost filmat când maltrata o pisică.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 13:12
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 13:17

Jucătorul lui West Ham și al naționalei Franței trebuie să execute 180 de ore în folosul comunității și a primit interdicția de a mai avea pisici în următorii cinci ani, anunță RMC Sport.

Kurt Zouma și-a primit pedeapsa, după ce a fost filmat maltratând o pisică

Fratele lui Zouma, Yoan, cel care a filmat momentul în care fotbalistul maltrata o pisică, trebuie să execute și el 140 de ore în folosul comunității.

Decizia vine după ce Kurt Zouma a pledat vinovat în dosarul în care este acuzat de rele tratamente aplicate pisicii sale.

Scandalul în care a fost implicat Kurt Zouma a început în luna februarie, când pe rețelele sociale a apărut un filmuleț în care lovește, aruncă și aleargă o pisică în casa sa. Momentele au fost filmate de fratele său, care putea fi auzit răzând pe fundal.

  • Francezii scriu că Zouma a scăpat ușor cu sancțiunile primite, legislația din Marea Britanie prevăzând pedepse de până la cinci ani de închisoare în astfel de cazuri.

Presa din Anglia a scris la momentul respectiv că și West Ham a decis să îl sancționeze pe Kurt Zouma cu o amendă de aproximativ 300.000 de euro, banii urmând să fie redirecționați către organizații caritabile care se ocupă de animale.

Zouma a fost huiduit la meciuri de suporterii din Anglia, însă Premier League a decis să nu îl suspende. În schimb, francezul a pierdut mai multe contracte de sponsorizare, inclusiv unul cu gigantul Adidas.

După ce scandalul a luat amploare, Zouma a emis un comunicat în care își prezenta scuzele față de imaginile apărute în mediul online. Fotbalistul nu oferea o explicație pentru gesturile de cruzime.

"Îmi pare foarte rău pentru cei care au fost deranjați de filmarea respectivă. Vreau să asigur pe toată lumea că pisicile sunt într-o stare perfectă. Sunt iubite de întreaga noastră familie, iar comportamentul meu a fost un caz izolat, care nu se va mai repeta", spunea Zouma.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!