Kurt Zouma Pisica West Ham Anglia

Kurt Zouma și-a primit pedeapsa, după ce a fost filmat maltratând o pisică

Kurt Zouma (27 de ani), fundașul lui West Ham United, și-a aflat pedeapsa, după ce a fost filmat când maltrata o pisică.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 13:12
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 13:17

Jucătorul lui West Ham și al naționalei Franței trebuie să execute 180 de ore în folosul comunității și a primit interdicția de a mai avea pisici în următorii cinci ani, anunță RMC Sport.

Kurt Zouma și-a primit pedeapsa, după ce a fost filmat maltratând o pisică

Fratele lui Zouma, Yoan, cel care a filmat momentul în care fotbalistul maltrata o pisică, trebuie să execute și el 140 de ore în folosul comunității.

Decizia vine după ce Kurt Zouma a pledat vinovat în dosarul în care este acuzat de rele tratamente aplicate pisicii sale.

Scandalul în care a fost implicat Kurt Zouma a început în luna februarie, când pe rețelele sociale a apărut un filmuleț în care lovește, aruncă și aleargă o pisică în casa sa. Momentele au fost filmate de fratele său, care putea fi auzit răzând pe fundal.

  • Francezii scriu că Zouma a scăpat ușor cu sancțiunile primite, legislația din Marea Britanie prevăzând pedepse de până la cinci ani de închisoare în astfel de cazuri.

Presa din Anglia a scris la momentul respectiv că și West Ham a decis să îl sancționeze pe Kurt Zouma cu o amendă de aproximativ 300.000 de euro, banii urmând să fie redirecționați către organizații caritabile care se ocupă de animale.

Zouma a fost huiduit la meciuri de suporterii din Anglia, însă Premier League a decis să nu îl suspende. În schimb, francezul a pierdut mai multe contracte de sponsorizare, inclusiv unul cu gigantul Adidas.

După ce scandalul a luat amploare, Zouma a emis un comunicat în care își prezenta scuzele față de imaginile apărute în mediul online. Fotbalistul nu oferea o explicație pentru gesturile de cruzime.

"Îmi pare foarte rău pentru cei care au fost deranjați de filmarea respectivă. Vreau să asigur pe toată lumea că pisicile sunt într-o stare perfectă. Sunt iubite de întreaga noastră familie, iar comportamentul meu a fost un caz izolat, care nu se va mai repeta", spunea Zouma.

Modifică setările cookies