Liverpool Arsenal Bukayo Saka Jurgen Klopp Anglia

Klopp, hotărât să facă cel mai scump transfer din istoria lui Liverpool! 100 de milioane de euro pentru un puști de 20 ani

Liverpool vrea să se întărească în campania de achiziții din vară. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 15:53
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 15:59

Înfrângerea cu Leicester City, 0-1, din ultimul meci din 2021, a îndepărtat-o pe Liverpool la 9 puncte de liderul Manchester City, care are o partidă în plus. Însă, Jurgen Klopp este hotărât să se întărească în pauză competițională din vară și a pus un ochii de un jucător de atac care evoluează la o rivală din Premier League. 

Potrivit football.london, Liverpool vrea să îl transfere pe Bukayo Saka (20 ani) în vara lui 2022. „Cormoranii” sunt dispuși să le ofere celor de la Arsenal 100 de milioane de euro în schimbul jucătorului de bandă, acesta fiind asemănat ca stil, în mai multe rânduri, de publicațiile din Marea Britanie, cu Sadio Mane (29 ani). 

În acest sezon de Premier League, Saka a fost un om de bază pentru Mikel Arteta. În 19 apariții a marcat de 5 ori și a oferit 4 pase decisive. De asemenea, internaționalul englez a mai bifat și două prezențe în Carabao Cup, unde a reușit să înscrie o dată. 

Condiția ca Saka să se transfere la Liverpool 

În combaterea pandemiei provocate de COVID-19, Jurgen Klopp a militat, în repetate rânduri, ca jucătorii și fanii fotbalului să se vaccineze. De altfel, antrenorul german a menționat, că în aceste timpuri, dacă un jucător va sosi pe Anfield, va trebui să fie vaccinat. 

„Dacă un jucător nu este vaccinat, atunci el reprezintă o amenințare constantă pentru noi. Nu vrea să fie o amenințare, nu se gândește: 'Nu-mi pasă de ceilalți'. Dar este o amenințare și va trebui să găsim alte scenarii. Un jucător nevaccinat va trebui să se schimbe într-un alt vestiar, să mănânce în altă parte, să vină cu alt autocar. 

Din punctul de vedere al clubului, e foarte complicat. Dacă echipa merge în străinătate, acel jucător trebuie să stea în izolare. Asta cu siguranță va influența decizia. Ar trebui să facem tot felul de lucruri diferite. De exemplu, să avem o clădire diferită pentru cei nevaccinați. Asta nu se va întâmpla”, a declarat Jurgen Kloop potrivit Mirror. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!