Kepa Arrizabalaga Chelsea Chelsea - Manchester City Manchester City Maurizio Sarri Anglia

Kepa l-a scos din SARITE pe Sarri dupa ce a refuzat sa iasa! Reactia surprinzatoare a italianului

Cel mai scump portar din istorie a fost protagonistul unei faze incredibile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019, 13:36
Data actualizarii: Luni 25 Februarie 2019, 13:46

Spaniolul Kepa e cel mai scump portar din istorie, cumparat de Chelsea vara trecuta cu 80 de milioane de euro de la Bilbao. Evolutiile sale nu au fost insa la nivelul asteptat, iar in finala Cupei Ligii a produs o scena incredibila.

Kepa s-a plans de probleme musculare in timpul prelungirilor cu Manchester City, iar Maurizio Sarri a vrut sa-l schimbe cu Wily Cabalero. Acesta a venit la Chelsea de la City si stia cum urmeaza sa execute penalty-uri adversarii sai.

Kepa a refuzat insa sa iasa, spre stupoarea tuturor. Cu Cabalero pe margine alaturi de arbitru, Kepa a facut insistent semne ca nu vrea sa iasa de pe teren.

Sarri s-a enervat si a iesit pe tunel pentru cateva secunde, iar apoi a revenit si a urlat spre staff-ul sau!

La final insa, italianul a spus ca a fost vorba despre o mare neintelegere. Chelsea a pierdut finala la 11 metri cu City.  


"A fost o mare neintelegere, am crezut ca jucatoarul are crampe. Kepa avea dreptate sa insiste sa joace pentru ca stia ca poate sa continue, insa modul in care a facut-o a fost gresit. O sa discut cu el ca sa ne intelegem", a spus Sarri la conferinta de presa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!