Anglia

Chelsea poate aduce 41 de fotbalisti dupa ce a primit interdictie la transferuri! Londonezii sunt campionii imprumuturilor si echipa cu cei mai multi fotbalisti cedati la alte cluburi

Chelsea a primit interdictie la transferuri pentru urmatoarele doua ferestre de mercato, dupa ce a incalcat regulamentele FIFA privind legitimarea fotbalistilor sub 18 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019, 16:48
Data actualizarii: Vineri 22 Februarie 2019, 16:57

FIFA a anuntat astazi intr-un comunicat ca Chelsea a fost penalizata cu o suspendare pentru urmatoarele doua ferestre de mercato. Londonezii au incalcat regulamentele privind legitimarea fotbalistilor sub 18 ani si vor fi nevoiti sa plateasca acum.

"Chelsea a incalcat articolul 19 din Regulament in cazul a 29 de fotbalisti minori si a comis alte numeroase incalcari ale legislatiei FIFA. Gruparea londoneza a incalcat, de asemenea, articolul 18.

  • Chelsea poate aduce 41 de fotbalisti dupa ce a primit interdictie la transferuri! Londonezii sunt campionii imprumuturilor si echipa cu cei mai multi fotbalisti cedati la alte cluburi

Comisia de Disciplina a decis sanctionarea cu interzicerea dreptului de a legitima noi jucatori, atat la nivel national, cat si la nivel international, pentru urmatoarele doua perioare consecutive in care se pot face transferuri", a notat FIFA.

Chelsea are dreptul de a face apel in cazul deciziei, dar presa engleza noteaza ca sansele ca aceasta sa fie intoarsa sunt destul de mici.

Chelsea are 41 de jucatori imprumutati


In acest moment, Chelsea are o mare problema. Formatia londoneza nu va mai putea aduce fotbalisti noi pentru a intari echipa. Totusi, ei au 41 de fotbalisti imprumutati, dintre care 40, ce e drept, majoritatea tineri, sunt asteptati sa se intoarca in vara! Singurul imprumutat pana in 2020 este Morata, la Atletico.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies