Anglia

Jurgen Klopp va fi prezentat vineri de Liverpool. Fostul campion al Germaniei va avea un salariu colosal in Anglia, dar mai are de pus la punct un detaliu

Jurgen Klopp revine pe banca unei forte a Europei la circa jumatate de an de la despartirea de Borussia Dortmund. Antrenorul german a batut palma cu Liverpool si urmeaza sa fie prezentat oficial spre finalul acestei saptamani.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Octombrie 2015, 12:57
Data actualizarii: Joi 08 Octombrie 2015, 13:08

Jurgen Klopp, fost campion al Germaniei si finalist al Ligii Campionilor cu Borussia Dortmund, va fi prezentat oficial in functia de manager al lui Liverpool. Presa britanica anunta ca cele doua parti au ajuns la un acord de principiu, iar germanul va fi prezentat cel mai probabil in cursul zilei de vineri.

Klopp si conducerea lui Liverpool ar fi batut palma pentru un contract valabil pe trei sezoane, iar antrenorul ar urma sa incaseze circa 10 milioane de euro anual.

Pentru moment, singurul diferend ramane legat de putere de decizie in cazul transferurilor. Klopp isi doreste ca el sa fie cel care da "ok-ul" pentru toate mutarile, nu deja cunoscutul "Comitet de Transferuri".

In fine, Klopp mai vrea sa-i ia cu el pe Anfield pe Zeljko Buvac si Peter Krawietz, doi dintre cei mai apropiati colaboratori ai sai din perioada BVB.

Englezii scriu si ce masina va conduce Klopp in Anglia. Potrivit acestora, antrenorul si-ar fi comandat un AUDI RS6, care costa in jur de 200 de mii de euro.

Modifică setările cookies