Jurgen Klopp s-a enervat la conferința de presă, când a fost întrebat despre Jude Bellingham: ”Nu suntem copii”

Jurgen Klopp jude bellingham Liverpool Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Aprilie 2023, 10:30
Data actualizarii: Sambata 15 Aprilie 2023, 10:31

Managerul clubului Liverpool, Jurgen Klopp, a comparat discuţiile despre transferuri pentru sume exorbitante cu un copil de cinci ani care cere un Ferrari de Crăciun, relatează BBC.

Comparaţia lui Klopp a venit în contextul în care Liverpool ar dori achiziţionarea mijlocaşului Jude Bellingham, însă un eventual transfer al jucătorului de 19 ani de la Borussia Dortmund ar putea costa peste 100 de milioane de lire sterline.

Jurgen Klopp s-a enervat la conferință

„Nu putem avea şase jucători într-o vară, toţi pentru 100 de milioane de lire sterline”, a spus el.

„Nu suntem copii; când întrebi un copil de cinci ani ce vrea de Crăciun şi îţi spune un Ferrari, nu zici: „oh, asta e o idee bună.  Eventual zici:  „nu, este prea scump şi oricum nu poţi conduce”. 

Dacă acest copil este nefericit toată viaţa pentru că nu poate obţine un Ferrari, ar fi o viaţă cu adevărat tristă. Dar vezi ce poţi face şi te descurci cu asta. Ce avem nevoie şi ce ne dorim, încercăm absolut totul pentru a-l obţine, dar sunt momente în care trebuie să accepţi că nu poţi avea un lucru sau altul, aşa că te dai la o parte şi faci lucruri diferite”, a subliniat Klopp, potrivit News.ro.

Liverpool și-a luat gândul de la Jude Bellingham

”Cormoranii” vor face modificări la nivelul lotului, după ce mai mulți jucători și-au anunțat deja plecarea în perioada de mercato din vară. Jurgen Klopp a întocmit deja lista de transferuri, iar unul dintre cei mai importanți jucători ”ochiți” de Liverpool era Jude Bellingham.

Potrivit The Times, clubul de pe Anfield și-a luat gândul de la Bellingham după ce a aflat suma pe care Dortmund o solicită în schimbul internaționalului britanic: 120 de milioane de lire sterline, adică echivalentul a 136 de milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!