Suma amețitoare pe care o cere Borussia Dortmund pentru Jude Bellingham. Liverpool și-a luat gândul de la transfer

jude bellingham Borussia Dortmund Liverpool Anglia Jude Bellingham
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Aprilie 2023, 08:32
Data actualizarii: Miercuri 12 Aprilie 2023, 08:32

Liverpool era una dintre echipele interesate de transferul lui Jude Bellingham (19 ani), perla britanică a Borussiei Dortmund.

”Cormoranii” vor face modificări la nivelul lotului, după ce mai mulți jucători și-au anunțat deja plecarea în perioada de mercato din vară. Jurgen Klopp a întocmit deja lista de transferuri, iar unul dintre cei mai importanți jucători ”ochiți” de Liverpool era Jude Bellingham.

Liverpool și-a luat gândul de la Jude Bellingham

Potrivit The Times, clubul de pe Anfield și-a luat gândul de la Bellingham după ce a aflat suma pe care Dortmund o solicită în schimbul internaționalului britanic: 120 de milioane de lire sterline, adică echivalentul a 136 de milioane de euro.

  • Jude Bellingham

Astfel, Liverpool va trebui să se reorienteze. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public în ultima perioadă, gruparea de pe Anfield a pregătit deja două variante.

Cât despre Bellingham, acesta prezintă interes și pentru alte echipe. Manchester United, Manchester City, Real Madrid, Chelsea sau PSG, echipele care au obișnuit în ultimii ani cu transferuri pentru sume-record, se bat pentru semnătura jucătorului de la Dortmund.

Jude Bellingham este unul dintre cei mai eficienți jucători ai Borussiei Dortmund în acest sezon. A marcat de zece ori și a oferit șapte pase decisive în 37 de partide, în toate competițiile.

120 de milioane de euro este cota de piață a lui Bellingham, potrivit Transfermarkt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!