Ipoteza HALUCINANTA! Alex Ferguson, fortat sa plece de la United dupa 27 de ani?! Ce l-a facut sa renunte:

Autor: Sport.ro
Joi 09 Mai 2013, 22:22
Ipoteza HALUCINANTA! Alex Ferguson, fortat sa plece de la United dupa 27 de ani?! Ce l-a facut sa renunte:

Unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Anglia, David Meek, cel care scrie si in programul de meci la Manchester United, vine cu o ipoteza surprinzatoare - Sir Alex Ferguson ar fi fost fortat sa se retraga de la carma echipei!

Sir Alex Ferguson si-a anuntat miercuri pe 8 mai retragerea de la Manchester United! In locul lui a fost numit a doua zi David Moyes, cel care a pregatit-o timp de 11 ani pe Everton. Ajuns la 71 ani de ani, Alex Ferguson a decis sa incheie o era la United dupa 27 de ani, scotianul urmand sa se opereze la sold in aceasta vara.

Cu toate astea, exista si zvonuri care spun ca Ferguson ar fi fost fortat sa plece! Primul care a pus la indoiala decizia lui Ferguson a fost Peter Schmeichel, portarul de legenda al lui United: "Este de la operatia la sold? Nu-l vad retragandu-se doar pentru asta. Pana cand nu va explica de ce, putem doar sa ghicim. Se intampla ceva ce noi nu stim. Nu s-ar retrage doar de dragul de a se retraga - este dificil sa gasesti un sens" a declarat Schmeichel.

Versiunea jurnalistului englez David Meek. Invitat la TalkSport, Meek a sugerat ca familia Glazer l-a fortat pe Ferguson sa se retraga! "Exista un scenariu prin care el urma sa continue fara probleme pentru inca un sezon. Dar a fost o intalnire cu familia Glazer si, curand dupa asta, a decis sa renunte.
Nu cred ca e vorba de o decizie fortata, daca ar fi simtit ca patronii nu mai au 100% incredere in el, atunci nu cred ca ar fi ezitat"
a spus Meek.

Iata interviul lui Meek alaturi de Richard Keys si Andy Gray
 

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT