Anglia

Reactie INCREDIBILA dupa ce Ferguson s-a retras! "A fost ca un tata pentru mine! Thank you, boss!" Marturie emotionanta a unui simbol din sport:

Ferguson nu va mai fi la United, dupa aproape 30 de ani in care a castigat tot ce se putea castiga. Oamenii care au lucrat cu el se intrec in laude la adresa lui Sir Alex, marturiile fiind chiar emotionante.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Mai 2013, 17:34
Data actualizarii: Joi 09 Mai 2013, 17:51

David Beckham a fost unul dintre cei mai mari jucatori care au trecut prin mana lui Ferguson. El il considera pe Sir Alex ca fiind unul dintre cei mai importanti oameni din viata lui.

"Am spus-o de mai multe ori, repet acum: Alex Fersugon nu a fost doar cel mai mare si cel mai bun manager pe care i-am intalnit, dar a fost si ca un tata pentru mine. Ferguson mi-a fost extrem de apropiat, ca un adevarat tata, de la 11 ani, cand am ajuns la United, pana in ziua in care am plecat de la club", a scris Beckham pe pagina sa de Facebook.

"N-as fi ajuns unde sunt acum daca nu era el. A inteles ce important e pentru mine, ca jucator, sa pot participa la cele mai importante meciuri pentru echipa nationala. Nu as fi avut parte niciodata de atata atentie cum mi-a oferit el si pentru asta ii multumesc. Sunt onorat ca am lucrat cu cel mai mare manager din lume si ca am avut performantele acestea alaturi de el.

Multumesc mult, sefule, sper sa te bucuri de toate in continuare!", a incheiat Beckham.

Beckham a jucat pentru United timp de 10 ani, cand s-a transferat la Real Madrid. In aceasta perioada, plus in cea in care a fost junior in echipa lui Ferguson, englezul a castigat 15 trofee.


Modifică setările cookies