"Intr-o dimineata, am venit la 6 la antrenament. Era acolo!" Dezvaluiri FABULOASE! Cum ii dispera Cristiano Ronaldo pe colegii sai

"Intr-o dimineata, am venit la 6 la antrenament. Era acolo!" Dezvaluiri FABULOASE! Cum ii dispera Cristiano Ronaldo pe colegii sai

Carlos Tevez a fost coleg atat cu Messi cat si cu Ronaldo si stie care este diferenta dintre cei doi titani ai fotbalului. 

Tevez a jucat timp de doi ani cu Cristiano Ronaldo la Manchester United, in timp ce alaturi de Messi a fost coleg la nationala Argentinei.

Fostul atacant spune ca diferenta dintre doi este uriasa in privinta nivelului de munca.

"Nu l-am vazut niciodata pe Messi in sala de forta, la fel cum nu l-am vazut vreodata sa faca exercitii tehnice. El face totul intr-un mod natural, ii vine totul spontan cand are mingea la picior.", povesteste Carlos Tevez.

Situatia e complet diferita in privinta lui Ronaldo.

"Ronaldo, pe de alta parte, era tot timpul in sala de forta. Daca aveam antrenament la 9 dimineata, el se antrena in sala timp de o ora inainte ca antrenamentul sa incepa. Sala de forta e ca o obsesie pentru el.

Cand antrenamentul era la 9, am venit la 8 si am vazut ca el era deja acolo. Chiar si daca veneam la 7.30, el era deja acolo. Am inceput sa ma intreb: cum pot sa scap de tipul asta? Asa ca intr-o dimineata am venit la ora 6, dar el era tot acolo! Era somnoros, dar era prezent!", povesteste Tevez. 

Cristiano Ronaldo a ajuns la Juventus in aceasta vara pentru 115 milioane de euro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, în alertă, din cauza coronavirusului. Măsuri speciale de prevenție și control la granița de vest și în aeroporturi
BRAT