jordan henderson Liverpool Premier League Anglia

Initiativa superba a lui Jordan Henderson in lupta cu COVID-19! Capitanul lui Liverpool apeleaza la toate echipele din Premier League pentru a strange bani

Echipele din Premier League incearca sa se mobilizeze pentru a ajuta spitalele din Marea Britanie in lupta cu coronavirusul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Aprilie 2020, 17:18
Data actualizarii: Vineri 03 Aprilie 2020, 17:20

Capitanul lui Liverpool, Jordan Henderson, organizeaza o strangere de fonduri numita 'Premier League' pentru a strange bani care vor fi donati spitalului Nightingale din Londra. 

Conform The Times, Henderson a luat legatura cu restul capitanilor ai cluburilor din Premier League pentru a le prezenta ideea. Reactia acestora a fost pozitiva, iar jucatorii sunt determinati sa stranga bani pentru cei aflati in prima linie. 

Au luat legatura cu o banca, pentru a deschide un cont, acolo unde fotbalistii pot dona. Daca toti jucatorii de la cele 20 de cluburi ar dona, atunci suma ar ajunge la cateva milioane de lire, care vor merge catre Nightingale Hospital. 

Manchester United ar fi luat deja masuri in acest sens, taind salariile cu 30%, iar banii vor merge catre spitalele locale, insa fondul pentru coronavirus este separat de actiunea "diavolilor rosii". 

Conform sursei citate: "Henderson nu cauta sa ii fie recunoscuta aceasta fapta. Ba chiar, a fost frustrat cand vestea a aparut in presa inainte ca fondul sa fie creat". Surse apropiate lui sustin ca jucatorul vrea sa isi foloseasca influenta pentru a ajuta spitalele. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!