INCREDIBIL! E POSEDAT Balotelli? Cine rezolva conflictul dintre atacant si Mancini! Azi se decide soarta lui Super Mario la City:

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Ianuarie 2013, 10:41

	INCREDIBIL! E POSEDAT Balotelli? Cine rezolva conflictul dintre atacant si Mancini! Azi se decide soarta lui Super Mario la City:

3 zile de FOTBAL TOTAL in direct Sport.ro si Voyo.ro! FA Cup, sambata 14:30 Brighton – Newcastle, duminica 18:00 Mansfield - Liverpool si luni 21:45 Cheltenham – Everton! ENJOY THE GAME!

Ieri a fost cea mai incinsa zi din istoria miliardara a lui Manchester City. Mario Balotelli si Roberto Mancini au fost la un pas de bataie la antrenament iar atacantul italian a fost trimis acasa.

E ultima iesire dintr-o serie extrem de lunga iar Mancini pare ca s-a saturat. Balotelli a fost mereu indisciplinat, dar a reusit mereu sa se salveze prin evolutii excelente pe teren. Sezonul asta nu i-a mai iesit nimic insa iar managerul clubului pare ca s-a saturat.

Balotelli surprinde din nou insa si se pare ca isi cauta refugiul la preotul clubului. Acesta il ajuta pe Super Mario sa-si bage mintile in cap si sa reuseasca sa se fereasca de probleme, anunta Daily Mail. 

Se pare ca preotul Peter Horlock, apropiat de jucatori, are sedinta serioasa azi cu Balotelli, in care va incerca sa aplaneze conflictul cu Mancini. Antrenorul lui City e foarte religios si are mare incredere in preotul clubului.

Lui Mancini nu ii va fi usor sa scape de Balotelli. Pe langa faptul ca a costat 30 de milioane de euro iar ofertele intarzie sa apara, se pare ca seicii proprietari ai clubului sunt fani Super Mario. Aparitiile numeroase in presa au facut numele Manchester City cunoscut in intreaga lume.

LISTA restricțiilor care au fost ridicate în București începând de luni. Ce se deschide
BRAT

Modifică setările cookies