Inca un stadion legendar din Londra va fi transformat in zona REZIDENTIALA! Dupa Highbury, si arena lui West Ham va avea aceeasi soarta! Unde se muta "ciocanarii"

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 13:59

	Inca un stadion legendar din Londra va fi transformat in zona REZIDENTIALA! Dupa Highbury, si arena lui West Ham va avea aceeasi soarta! Unde se muta "ciocanarii"

Arsenal a abandonat legendarul Highbury in urma cu 8 ani, mutandu-se pe Emirates, arena nou construita la cele mai inalte standarde. "Micutul" Highbury, care a gazduit unele dintre cele mai tari meciuri din campionatul Angliei, a fost transformat in zona rezidentiala. Acum, inca un stadion va avea aceeasi soarta.

"West Ham United confirma ca a ajuns la o intelegere pentru vanzarea stadionului Boleyn Ground Football catre compania Galliard Group, contractul urmand sa intre in vigoare din 2016" - este anuntul facut astazi de oficialii "ciocanarilor", fosta formatie a lui Razvan Rat.

Cu o istorie foarte bogata, fiind una dintre cele mai iubite echipe ale Londrei, West Ham United se muta de pe stadionul Boleyn (Upton Park) dupa mai bine de 70 de ani, anul 2016 urmand sa ii regaseasca pe ciocanari pe Stadionul Olimpic din Londra.

Dupa o licitatie extrem de stransa, in care mai multe companii s-au batut pentru a obtine terenul pe care este construit stadionul, compania Galliard Group a reusit sa castige, anuntand ca pe locul actualei arene va "rasari" un complex rezidential.

Compania s-a angajat, insa, sa ii chestioneze pe locuitorii carierului si a zonei de langa stadion, dar si pe fanii lui West Ham, in ceea ce priveste daramarea arenei. De asemenea, va ridica o statuie a legendarului Bobby Moore intr-un mic parc ce va fi amenajat chiar in centrul complexului rezidential.

Aceeasi soarta a avut-o si vechiul stadion al lui Arsenal, Highbury, pe locul caruia se afla acum un complex de 5 stele.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Întârzieri uriașe pe calea ferată în ultimele zile. Trenul Mangalia-Arad a avut o întârziere de 600 de minute
BRAT
Modifică setările cookies