Erling Haaland Manchester City Anglia

Încă o petiție împotriva „robotului” Erling Haaland! Fanii cer să fie 'dat afară' din Marea Britanie 

Erling Haaland (22 ani) impresionează încă din primul său sezon la Manchester City! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 08 Octombrie 2022, 09:53
Data actualizarii: Sambata 08 Octombrie 2022, 09:58

Campiona en-titre din Anglia a plătit 60 de milioane de euro în schimbul lui Erling Haaland, transferat de la Borussia Dortmund. Mutarea s-a dovedit a fi una extrem de bună pentru echipa lui Pep Guardiola până acum, în contextul în care atacantul a reușit să marcheze deja 19 goluri în 12 meciuri jucate. 

După hat-trick-ul din etapa trecută din Premier League, împotriva lui Manchester United, dar și după dubla din UEFA Champions League, în duelul cu Copenhaga, fanii englezi au decis să ia „măsuri” împotriva lui Erling Haaland și au recurs la o soluție inedită. Pe internet, suporterii rivalelor din Anglia au deschis petiții pentru ca atacantul norvegian să fie oprit. 

Fanii englezi au făcut o nouă petiție împotriva lui Haaland 

După ce s-a lansat o petiție ca Erling Haaland să fie interzis din Federația Engleză, fanii au venit cu o nouă „propunere”: „Erling Haaland să fie dat afară din Marea Britanie”. Suporterul care a început petiția a și argumentat. 

„Erling Haaland este o problemă serioasă. Apare de nicăieri și distruge constant weekend-urile persoanelor care muncesc din greu din această nație minunată. Problema trebuie rezolvată, astfel încât să protejăm sănătatea mintală a milioane de oameni din societatea noastră. Pe scurt, dacă nu se schimbă nimic, lucrurile se vor înrăutăți. Băiatul ăsta e la nouă goluri distanță în campionat de a egala performanța golgheterului din sezonul trebut. 

Acum este momentul să acționăm. A fost totul distractiv la început, însă devine o problemă de securitate națională, în contextul în care ne provoacă numeroase probleme mentale, chiar dacă nu știm încă acest lucru”, se arată în petiția care a strâns 188 de semnături din 200 cerute. 

Reacția lui Pep Guardiola la petiția lansată în Anglia

La conferința de presă susținută înaintea partidei cu Southampton, din campionatul intern, Pep Guardiola a fost întrebat ce părere are despre lansarea petiției împotriva lui Erling Haaland.

"O glumă, e o glumă! E bună! Are un simț al porții incredibil, e natural", a declarat tehnicianul campioanei din Premier League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!