Anglia

Ibrahimovic si-a hotarat viitorul dupa doar 6 luni la Manchester. Mino Raiola: "Este pregatit sa semneze"

Zlatan Ibrahimovic nu si-a spus inca ultimul cuvant in fotbalul european. Tocmai din acest motiv, este hotarat sa-si prelungeasca sederea in Anglia si sa marcheze goluri importante. O spune chiar agentul suedezului, Mino Raiola.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Decembrie 2016, 17:42
Data actualizarii: Miercuri 21 Decembrie 2016, 17:52

Mino Raiola, impresarul lui Zlatan Ibrahimovic, spune ca fotbalistul nu va ajunge in superliga chineza, de unde are cateva oferte astronomice.

De 6 luni la Manchester, timp in care a marcat 16 goluri in 25 de partide, Zlatan vrea sa isi prelungeasca sederea cu cel putin inca un an pe Old Trafford.

In varsta de 35 de ani, Zlatan a primit o oferta de 120 de milioane de euro din China.

"Exista sanse foarte mari ca Zlatan sa ramana pentru un al doilea an. Exista o clauza de prelungire in contract, una care multumeste ambele parti.

De fapt, problema nu e legata de dorinta lui de a ramane, insa mai degraba de durata sederii sale", a spus Mino Raiola pentru Sky Sports.

"El nu e inca gata, mai are lucruri de aratat. Are inca un foc in interiorul sau, isi doreste sa castige, sa faca performanta. Nu-l intereseaza banii. Daca il interesau, nu venea la United", a mai spus agentul italian.

Modifică setările cookies