Chelsea Guus Hiddink Rusia Anglia

Guus Hiddink vrea sa lase Chelsea pentru Harley-Davidson!

Nu e o gluma: cel mai solicitat antrenor al momentului, selectioner al Rusiei si antrenor la Chelsea in acelasi timp, Guus Hiddink a anuntat ca la anul paraseste lumea fotbalului si si-a gasit deja o preocupare: calatoriile cu noua sa motocicleta Harley-Davidson.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Februarie 2009, 12:10
Data actualizarii: Duminica 15 Februarie 2009, 13:37

"In vara anului 2010 ma voi lasa de fotbal, dupa Campionatul Mondial. Apoi am de gand sa calatoresc peste tot pe motocicleta mea Harley-Davidson si voi fi un ambasador activ pentru Nike. De asemenea, voi initia un proiect pentru oamenii saraci din Tanzania", a anuntat Guus Hiddink.

Guus Hiddink va antrena echipa Chelsea pana in vara. "Va trebui sa stau la Londra aproximativ patru luni. Trebuie sa fiu aproape de club, este un post care necesita prezenta mea aici in fiecare zi. Nu voi face naveta intre Moscova si Marea Britanie. Va fi un angajament important si nu unul usor. Chelsea vrea sa se califice in Liga Campionilor. Aceasta este misiunea pe care mi-a dat-o Roman Abramovici. Este o provocare foarte mare, dar cred ca ma voi descurca, avand in vedere calitatea echipei", a afirmat Hiddink.

Antrenorul olandez nu exclude posibilitatea de a ramane la Chelsea si dupa terminarea acestui sezon: "Nu se stie niciodata. In principiu, ar urma sa ma intorc in Rusia. Dar nu voi spune prea multe despre ceea se se va intampla dupa acest sezon".

Guus Hiddink a preluat Chelsea in paralel cu nationala Rusiei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies