FOTO Situatie incredibila pentru un star transferat pe 30 de milioane in vara! Mourinho l-a trimis sa se antreneze SINGUR! 

FOTO Situatie incredibila pentru un star transferat pe 30 de milioane in vara! Mourinho l-a trimis sa se antreneze SINGUR! 

In timp ce United are un nou sezon mediocru, una din vedetele aduse vara trecuta de Mourinho pe bani grei nu are loc nici macar pe banca! 

Henrikh Mkhitaryan a avut un sezon excelent la Borussia Dortmund dupa care a plecat la United pentru 30 de milioane de euro. Armeanul a jucat cateva minute in startul de sezon, dupa care s-a accidentat.

Acum si-a revenit, dar nu este inclus de Mourinho in lotul de jucatori. Mai mult, Mkhitaryan a fost nevoit sa se antreneze singur duminica, la o zi dupa meciul lui United cu Burnley, incheiat surprinzator 0-0. Fanii se intreaba acum ce se intampla cu omul care ar putea sa resusciteze atacul lui United. Echipa are un start dezamagitot de sezon. E pe locul 8 in clasament, la 8 puncte in spatele celor trei echipe care conduc Premier League, City, Arsenal si Liverpool.

"Unii jucatori vin pregatiti pentru Premier League, altii au timp de adaptare. O sa vina si timpul lui si o sa joace", a declarat Mourinho dupa remiza cu Burnley. 

Mkhitaryan a venit cu un Lamborghini la antrenamentul efectuat singur duminica dimineata. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies