Anglia

Fernando Torres știe cine e cel mai bun fotbalist din lume: ”Este incredibilă constanța sa”

Fostul mare atacant spaniol Fernando Torres (37 de ani) a oferit un interviu pentru site-ul oficial al celor de la Liverpool, club pentru care a evoluat între 2007 și 2011.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 17:44
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 17:47

Torres, dublu campion european și campion mondial cu naționala Spaniei, este de părere că egipteanul Mohamed Salah este, în prezent, cel mai bun jucător din lume.

Fernando Torres e sigur: ”Salah, 100% cel mai bun din lume”

”100% el este cel mai bun din lume. Și nu doar anul acesta, în ultimele două-trei sezoane a fost extraordinar. 

Se iau mereu în calcul trofeele în astfel de discuții, dar eu cred că el a fost unul dintre cei mai buni din lume în ultimii cinci sau șase ani. Este incredibilă constanța sa”, a spus ”El Nino”, pentru site-ul oficial al lui Liverpool.

În prezent, fostul atacant este antrenor la echipa U19 a celor de la Atletico Madrid, clubul la care și-a început cariera de fotbalist și alături de care a cucerit Europa League.

Torres a mai jucat în cariera sa la echipe precum Chelsea, AC Milan și Sagan Tosu (Japonia), unde și-a încheiat cariera.

Salah are cifre extraordinare în noul sezon cu Liverpool. În 14 meciuri, egipteanul a reușit să marcheze de 15 ori și să ofere șase pase decisive.

Modifică setările cookies