Ferguson: "Rafa esti dezaxat si ridicol!", Fanii lui Chelsea catre Ronaldo: "Trebuia sa mori in tunel"!

Autor: Sport.ro
Luni 12 Ianuarie 2009, 12:44
Ferguson: "Rafa esti dezaxat si ridicol!", Fanii lui Chelsea catre Ronaldo: "Trebuia sa mori in tunel"!
Lupta dintre Manchester si Liverpool a atins cote maxime, iar managerii celor doua echipe nu ezita sa recurga la cele mai josnice tertipuri pentru a iesi invingatori.

"Ferguson ucide arbitrii", a fost declaratia lui Benitez inainte de Manchester - Chelsea, care l-a scos din sarite pe Sir Alex Ferguson: "Este dezaxat si ridicol", a ripostat imediat scotianul.

Niciunul dintre cei doi manageri nu-si permite sa-l lase pe celalalt sa capete un avantaj psihologic.

Nu numai Rafa Benitez a fost vizat de catre Ferguson, care si-a iesit din minti la conferinta de presa de dupa meci: "Fanii lui Chelsea sunt bolnavi", a mai spus antrenorul. Fanii lui Chelsea au scandat la intrarea lui Ronaldo pe teren: "Trebuia sa mori in tunel".

Nici fostul antrenor al lui Ronaldo, Scolari nu a fost mai ingaduitor cu starul lui United: "Ar trebui sa-i multumeasca lui Dumnezeu ca mai traieste. Este tanar, iar divinitatea l-a invatat o lectie. Acum, sa-si vada de treaba si sa traiasca pana la 90 de ani".

Liverpool, Chelsea si Manchester United duc o lupta crancena pentru titlu in Anglia - Trupa lui Benitez conduce cu 46 de puncte, fiind urmata de Chelsea cu 42 si Manchester cu 41.

Manchester va intalni Interul lui Chivu in optimile Ligii, in direct la ProTV.

EXCLUSIV: Raed Arafat, în dialog cu Andreea Esca despre epidemia de coronavirus și măsurile luate în România
BRAT