Fair Play EXTREM! Sir Ferguson le retrage abonamentul celor care il injura pe Wenger!

Autor: Sport.ro
Vineri 10 Decembrie 2010, 09:20

	Fair Play EXTREM! Sir Ferguson le retrage abonamentul celor care il injura pe Wenger!

Cum se trateaza in Anglia scandarile rasiste care in Romania au facut cariera! "M***e Steaua" sau "M*** la tigani" sunt scandarile preferate ale suporterilor romani, in Anglia Ferguson vrea sa le inchida gura suporterilor.

Sir Alex Ferguson nu vrea sa mai auda pe Old Trafford scandari impotriva rivalilor. Fanii vor fi pedepsiti aspru, scrie The Guardian.

Arsenal va vizita Old Trafford luni seara, iar Ferguson a facut apel la fani sa nu mai strige impotriva lui Wenger, inamicul public numarul 1. Fanii au chiar si un cantec impotriva lui Wenger, in care francezul este facut "pedofil".

Stewarzii vor fi instruiti sa dea afara de pe stadion pe fiecare fan care va striga impotriva lui Wenger sau Arsenal. Mai mult, acestora li se vor confisca abonamentele.

"Am facut apel la fani de mai multe ori, insa fara niciun rezultat. Este cazul sa luam masuri. Fanii care vor striga impotriva lui Arsenal vor fi dati afara de pe stadion si li se vor confisca abonamentele", a spus purtatorul de cuvant al lui United.

 

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT