Fata nevazuta a banilor in Premier League! Vezi cat o costa pe Manchester primul loc in Anglia:

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Decembrie 2010, 15:30

	Fata nevazuta a banilor in Premier League! Vezi cat o costa pe Manchester primul loc in Anglia:

In timp ce Liverpool se duce la fund in Premier League, desi a scapat de "dominatia" Gillett, proprietarii lui Manchester baga bani grei in echipa.

Nimeni nu mai intelege nimic din ce se intampla in Anglia in ceea ce priveste sponsorii marilor echipe. Este cazul lui Liverpool si Manchester, ale caror perspective s-au schimbat drastic in ultimele luni. Astfel, desi fanii lui Liverpool au obtinut ce si-au dorit si au scapat de Tom Hicks si George Gillett, fosta adversara a Stelei din Europa League nu o duce deloc bine in campionatul Angliei. Paradoxal este faptul ca, desi asteptau la randul lor acelasi lucru, sa scape de actualii proprietari si familia Glazer sa vanda echipa, suporterii lui Manchester au acum toate motivele de bucurie.

Liverpool se lupta din greu sa supravietuiasca si are doar 22 de puncte dupa 17 jocuri, fiind mai aproape de retrogradare. Desi antrenorul Roy Hodgson vrea mai multi bani pentru a aduce jucatori mari, noii proprietari ai echipei, Fenway Sports Group, nici nu vor sa auda de asa ceva. Asta in vreme ce proprietarii lui Manchester United au bagat aproximativ 350 milioane dolari in echipa, iar acest lucru se vede. Echipa lui Alex Ferguson este pe primul loc in Premier League, cu 34 de puncte in 16 partide.

Sursa: Forbes

Semnătura de 2,2 triloane de dolari a lui Trump. Cine va beneficia de suma uriașă
BRAT