Fanii lui Newcastle, furioși pe strategia de transferuri a conducerii. Pe cine vor să cumpere bogații din Premier League

Newcastle Dominic Calvert-Lewin Premier League Anglia Newcastle/sursa foto: Getty
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Noiembrie 2023, 18:25
Data actualizarii: Joi 23 Noiembrie 2023, 18:30

Newcastle United intenționează să își întărească atacul în perioada de mercato din iarnă.

Aflată pe locul șapte în Premier League, Newcastle nu trece printr-o perioadă prea bună atât din punct de vedere al rezultatelor, cât și al problemelor de lot. 

Dominic Calvert-Lewin, ținta bogaților de la Newcastle

Oficialii "coțofenelor" iau în calcul transferul lui Dominic Calvert-Lewin, de la Everton. 

Pentru meciul cu Chelsea, Eddie Howe are indisponibili zece jucători, inclusiv pe atacantul Callum Wilson, care va fi absent până la sfârșitul anului, după ce s-a accidentat în partida cu Borussia Dortmund. 

Potrivit TeamTALK, Dominic Calvert-Lewin ar putea ajunge pe St. James Park în ianuarie, jucătorul aflându-se în perioada de final a contractului cu gruparea care se află la retrogradare. 

Fanii lui Newcastle nu sunt mulțumiți de această decizie, ținând cont că jucătorul s-a confruntat cu numeroase accidentări în ultimele luni, lipsind foarte mult timp de pe teren. 

"Avem deja atacanți de sticlă", "Dacă transferul avea loc acum două sezoane, avea sens", "Transferul care sperăm să nu se întâmple" sunt doar câteva dintre reacțiile de pe social media.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!