Familia Glazer s-a hotărât! Suma imensă solicitată pentru a ceda clubul Manchester United

Manchester United familia Glazer Premier League Șeicul Jassim Bin Hamad Al Thani Sir Jim Ratcliffe Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 12:08
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 12:42

Echipa de pe Old Trafford ar putea beneficia de un nou patron cât de curând.

Familia Glazer, care deține clubul Manchester United din Premier League, a făcut public recent faptul că își dorește să vândă echipa după 17 ani în care au deținut 98% acțiuni la formația dirijată în prezent de Erik ten Hag.

Familia Glazer s-a hotărât! Suma imensă solicitată pentru a ceda clubul Manchester United

Șeicul Jassim Bin Hamad Al Thani și-a prezentat în mod oficial interesul de a cumpăra Manchester United, iar conform BBC, oferă șase miliarde de euro pentru a achiziționa trupa de pe Old Trafford.

Potrivit GOAL, care a citat publicația The Sun, familia Glazer cedează clubul de prestigiu din Anglia pentru minim șapte miliarde de euro și nu acceptă mai puțin bani pentru a se debarasa de Manchester United.

Șeicul Jassim Al Thani nu a fost singurul, însă, care este interesat de „diavolii roși”. Miliardarul britanic Sir jim Ratcliffe a depus și el o ofertă oficială, dar suma încă nu a fost încă publicată, potrivit The Athletic.

Manchester United, în această stagiune

După 23 de meciuri disputate în primul eșalon al Angliei, „diavolii roșii” se află pe locul trei cu 46 de puncte din 69 posibile. În acest sens, Manchester United a înregistrat 14 victorii, patru rezultate de egalitate și cinci înfrângeri.

Următorul meci pe care trupa lui Erik ten Hag îl va disputa va fi pe Old Trafford împotriva celor de la Leicester. În ultima confruntare dintre cele două formații, „diavolii roșii” au învins cu 1-0, grație reușitei lui Jadon Sancho din minutul 23.


Sursă Foto: Team Talk

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!