Suma fabuloasă pe care șeicul Jassim Bin Hamad Al Thani a oferit-o pentru a cumpăra Manchester United! 

Manchester United Jassim Bin Hamad Al Thani Old Trafford Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Februarie 2023, 17:29
Data actualizarii: Sambata 18 Februarie 2023, 17:40

Familia Glazer a primit o ofertă de nerefuzat pentru a ceda acțiunile lui Manchester United.

Jassim Bin Hamad Al Thani oferă 6 miliarde de euro pentru Manchester United 

Familia Glazer este hotărâtă să renunțe la Manchester United. După mai multe negocieri, șeicul Jassim Bin Hamad Al Thani a lansat o ofertă oficială pentru a prelua echipa de pe Old Trafford, după cum anunță presa din Marea Britanie, respectiv BBC. Acesta licitează 6 miliarde de euro pentru a deține în întregime acțiunile clubului de fotbal.

Tot mai multe surse precizează că familia Glazer va accepta propunerea inițiată de Jassim Bin Hamad Al Thani și va fi autoarea celei mai glorioase vânzări a unui club sportiv din lume. 

„Șeicul Jassim Bin Hamad Al Thani a confirmat astăzi depunerea unei oferte pentru Manchester United. Oferta plănuiește să readucă clubul la gloria de odinioară atât de pe teren, cât și în afara lui. Mai presus de toate, vom încerca, încă o dată, să readucem clubul de fotbal Manchester United în inima fanilor.

Oferta va fi plătită integral de fundația șeicului Jassim, care caută să investească în echipe de fotbal, în baze de antrenament, stadioane și o infrastructură mai largă, în experiența fanilor și în comunitățile clubului.

Viziunea pentru Manchester United este să revină la excelență și să fie privit ca cel mai măreț club de fotbal din lume. Mai multe detalii vor fi fi lansate ulterior, la momentul potrivit”, se arată într-un comunicat citat de publicația GOAL.

Cu Erik ten Hag pe banca tehnică, Manchester United ocupă locul 3 în Premier League după 23 de etape. „Diavolii roșii” au înregistrat 14 victorii, 4 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri, acumulând 46 de puncte. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!