Achiziția secolului? Cine se pregătește să o cumpere pe Manchester United: „Șeicul a confirmat depunerea ofertei”

Manchester United Old Trafford Premier League seic Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Februarie 2023, 15:37
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 15:00

„Diavolii roșii” ar putea avea o nouă conducere cât mai curând.

Familia Glazer, care deține clubul Manchester United din Premier League, a făcut public recent faptul că își dorește să vândă echipa după 17 ani în care au deținut 98% acțiuni la formația dirijată în prezent de Erik ten Hag.

Achiziția secolului? Cine se pregătește să o cumpere pe Manchester United: „Șeicul a confirmat depunerea ofertei”

Ofertele nu au încetat să apară. Întâi, miliardarul britanic, Sir Jim Ratcliffe, și-a prezentat interesul asupra clubului, iar acum șeicul din Qatar, Jassim Bin Hamad Al Thani, se pare că e deosebit de aproape să pună mâinile pe glorioasa trupă din primul eșalon al Angliei.

„Șeicul Jassim Bin Hamad Al Thani a confirmat astăzi depunerea unei oferte pentru Manchester United. Oferta plănuiește să readucă clubul la gloria de odinioară atât de pe teren, cât și în afara lui. Mai presus de toate, vom încerca să readucem fanii la inima clubului de fotbal Manchester United pentru încă o dată.

Oferta va fi plătită integral de fundația Șeicului Jassim, care caută să investească în echipe de fotbal, în baze de antrenament, stadioane și o infrastructură mai largă, în experiența fanilor și în comunitățile clubului.

Viziunea pentru Manchester United este să redevină o excelență și privită ca cel mai măreț club de fotbal din lume. Mai multe detalii vor fi fi lansate ulterior, la momentul potrivit”, se arată într-un comunicat citat de publicația GOAL.

Manchester United, în această stagiune

După 23 de meciuri disputate în primul eșalon al Angliei, „diavolii roșii” se află pe locul trei cu 46 de puncte din 69 posibile. În acest sens, Manchester United a înregistrat 14 victorii, patru rezultate de egalitate și cinci înfrângeri.

Următorul meci pe care trupa lui Erik ten Hag îl va disputa va fi pe Old Trafford împotriva celor de la Leicester. În ultima confruntare dintre cele două formații, „diavolii roșii” au învins cu 1-0, grație reușitei lui Jadon Sancho din minutul 23.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!