Exista o echipa cu mai putini jucatori decat Rapidul! :) Sezonul le bate la usa, dar ei au doar 8 fotbalisti!

Exista o echipa cu mai putini jucatori decat Rapidul! :) Sezonul le bate la usa, dar ei au doar 8 fotbalisti!

Blackpool, echipa care a jucat in ultimele sezoane si in Premier League, insa care a terminat doar pe locul 20 ultima editie de campionat din Championship, se confrunta cu mari probleme.

Locul 20 in ultima editie de campionat, salvata in-extremis de la retrogradarea in liga a treia engleza, Blackpool se confrunta cu mari probleme, formatia antrenata acum de Jose Riga avand doar 8 fotbalisti legitimati.

Oficialii clubului planificasera pentru aceasta vara un cantonament de pregatire in Spania si aveau ganduri de promovare, dar s-au vazut nevoiti sa-si ia adio de la nu mai putin de 27 de fotbalisti, unii dat afara, altii aflati la final de contract.

Jose Riga a ramas acum cu doar 8 jucatori in lot si a trebuit sa isi reconsidere strategia, fiind nevoit sa se concentreze pe aducerea unor fotbalisti.

Acesta a anulat cantonamentul din Spania si si-a anuntat stafful ca trebuie sa inceapa cautarile de jucatori, pentru a putea supravietuii in sezonul viitor.

Haios este insa faptul ca Blackpool nu are niciun portar in acest moment, ci doar 3 fundasi, un mijlocas si 4 atacanti, printre care Gary MacKenzie, Tony McMahon, Charles Dune, David Perkins, Steven Davies, Bobby Grant, Sergei Zenjov si Tom Barkhuizen.

Blackpool este programata sa joace in prima etapa a noului sezon pe 9 august, intr-un meci cu Nottingham Forest.

Intr-o situatie similara se afla si Rapidul, echipa care are doar 13 jucatori pentru meciul de astazi cu CS Universitatea Craiova, din Cupa Ligii. Marian Rada a completat lotul cu juniori.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies