Este unul dintre cei mai buni jucatori din lume, dar n-a fost inclus pe lista pentru Balonul de Aur! Reactia jucatorului

Este unul dintre cei mai buni jucatori din lume, dar n-a fost inclus pe lista pentru Balonul de Aur! Reactia jucatorului

France Football a anuntat luni cei 30 de jucatori care se lupta pentru Balonul de Aur.

Odata cu separarea de FIFA in ceea ce priveste Balonul de Aur, cei de la France Football au anuntat lista de 30 de jucatori nominalizati pentru trofeu in 2016. De pe aceasta lipsesc cateva nume grele.

Daca in cazul lui Sergio Busquets sau David De Gea exista explicatia turneului slab facut de Spania la Euro, in cazul lui Alexis Sanchez absenta este dificil de justificat.

Plecat de la Barcelona la Arsenal in 2014, Sanchez a devenit unul dintre cei mai buni jucatori din Premier League. In plus, el a fost un jucator cheie pentru Chile la Copa America, reusind sa castige trofeul si sa fie votat cel mai bun jucator al turneului!

Cu toate astea, n-a fost nominalizat la Balonul de Aur, cu toate ca pe lista se afla Arthuro Vidal, coechipierul sau de la nationala! Evident dezamagit de aceasta decizie, Sanchez a aprobat o postare a suporterilor lui Arsenal.

Iata ce le-a facut Alexis Sanchez celor de la Ludogorets si lui Cosmin Moti

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies