Anglia

Erling Haaland face deja o victimă! Jucătorul la care Manchester City vrea să renunțe, după transferul norvegianului

Manchester City l-a transferat pe Erling Haaland, de la Borussia Dortmund, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 12:42
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 12:42

Considerat deja unul dintre cele mai răsunătoare transferuri din această vară, Haaland poate face deja o primă victimă la Manchester City, așa cum scrie As.

Gabriel Jesus ar urma să plece de la Manchester City, după transferul lui Haaland

De la formația de pe Etihad ar urma să plece Gabriel Jesus, atacantul brazilian care mai are un singur an de contract și care este dorit de o rivală a lui Manchester City din Premier League, Arsenal.

Având în vedere concurența serioasă pe care o va avea din sezonul viitor, Jesus ia în calcul să părăsească Manchester City, iar "cetățenii" ar solicita în schimbul brazilianului o sumă de aproximativ 50 de milioane de euro.

"Brazilianul a devenit un jucător cheie al lui Guardiola, însă nu s-a impus în primul 11, iar ultimul sezon este cea mai bună dovadă. Gabriel Jesus a jucat în puțin peste jumătate dintre meciurile echipei sale. În ultima lună, a marcat opt goluri, fiind folosit mai des", au scris spaniolii.

Gabriel Jesus a fost transferat de Manchester City în 2017, de la Palmeiras, în schimbul sumei de 32 de milioane de euro. Brazilianul a strâns 234 de meciuri, 95 de goluri și 46 de pase decisive, iar în acest sezon își poate trece în palmares al patrulea titlu de campion al Angliei.

  • 54 de meciuri și 18 goluri are Gabriel Jesus la naționala Braziliei, alături de care a cucerit Copa America
Modifică setările cookies