Enzo Fernandez Argentina Chelsea Anglia

Enzo Fernandez a acceptat! Campionul mondial prinde transferul carierei, pentru 120 de milioane de euro

Enzo Fernandez (21 de ani) s-a decis unde vrea să joace, după ce a impresionat la Cupa Mondială, unde a fost declarat ”cel mai bun jucător al turneului”.


SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 11:28
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 11:30

Chelsea este clubul care a acceptat să plătească nu mai puțin de 120 de milioane de euro în schimbul său, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a contractului său cu Benfica Lisabona.

Enzo Fernandez vrea să plece de la Benfica la Chelsea!

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, Enzo Fernandez i-a spus ”da” lui Chelsea, astfel că este de așteptat ca în următoarea perioadă să apară vești noi legate de transferul argentinianului pe Stamford Bridge.

De Enzo au fost interesate și rivalele lui Chelsea, Liverpool și Manchester United, dar acestea nu au trimis oferte concrete pentru transferul mijlocașului.

Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci sud-americanul va deveni cel mai scump transfer din istoria clubului, depășind suma de transfer plătită pentru Romelu Lukaku, în valoare de 113 milioane de euro.

Enzo Fernandez și-a făcut junioratul la River Plate și a mai trecut pe la Defensa în 2020, sub formă de împrumut. În iulie 2022, Benfica l-a achiziționat pentru 12 milioane de la argentinieni, moment în care cota sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, era de 15 milioane. Acum, Fernandez valorează nu mai puțin de 35 milioane de euro, iar cota sa ar putea exploda după această reușită.

La Benfica, sud-americanul a bifat 24 de apariții, a reușit să se impună pe tabela de marcaj de trei ori și să paseze decisiv în cinci situații, în aproximativ 2.000 de minute pentru portughezi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!