Enzo Fernandez Benfica Chelsea Anglia

Enzo Fernandez prinde transferul carierei, după ce a devenit campion mondial! Clubul activează clauza de 120 de milioane de euro

Campion mondial cu naționala Argentinei, Enzo Fernandez (21 de ani), mijlocașul de la Benfica, este aproape de a prinde transferul carierei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 12:06
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 12:07

Enzo a fost dorit inițial de Manchester United, dar rivala Chelsea s-a mișcat mai repede și a fost de acord să achite clauza de reziliere din contractul lui Enzo Fernandez cu Benfica, în valoare de 105 milioane de lire sterline, echivalentul a 120 de milioane de euro, notează britanicii de la The Sun.

Enzo Fernandez prinde transferul carierei!

Londonezii vor achita suma încă din această iarnă, iar Enzo Fernandez va deveni jucătorul grupării de pe Stamford Bridge. 

Dacă acest lucru se va întâmpla, atunci sud-americanul va deveni cel mai scump transfer din istoria clubului, depășind suma de transfer plătită pentru Romelu Lukaku, în valoare de 113 milioane de euro.

„Nu știu nimic despre viitorul meu sau despre oferte, reprezentanții mei au grijă de chestia asta. Nu vreau să mă implic în subiectul ăsta. Sunt focusat pe Benfica, avem meci vineri”, a spus recent Enzo Fernandez.

Enzo Fernandez și-a făcut junioratul la River Plate și a mai trecut pe la Defensa în 2020, sub formă de împrumut. În iulie 2022, Benfica l-a achiziționat pentru 12 milioane de la argentinieni, moment în care cota sa pe piață, potrivit site-urilor de specialitate, era de 15 milioane. Acum, Fernandez valorează nu mai puțin de 35 milioane de euro, iar cota sa ar putea exploda după această reușită.

La Benfica, sud-americanul a bifat 24 de apariții, a reușit să se impună pe tabela de marcaj de trei ori și să paseze decisiv în cinci situații, în aproximativ 2.000 de minute pentru portughezi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!