"E pacat pentru el!" Reactia incredibila a lui Mourinho dupa golul sezonului luat de Chelsea in Anglia, de la 60 de metri. VIDEO

"E pacat pentru el!" Reactia incredibila a lui Mourinho dupa golul sezonului luat de Chelsea in Anglia, de la 60 de metri. VIDEO

Jose Mourinho l-a felicitat dupa meci pe Charlie Adam, pentru reusita fabuloasa din meciul cu Chelsea. Mourinho l-a atacat apoi pe arbitru.

Antrenorul lui Chelsea sustine ca golul fabulos de la 60 de metri reusit de Charlie Adam nu ar fi trebuit sa se puna, pentru ca a fost un fault la Hazard.

Mourinho a declarat ca reusita lui Adam este cea mai tare a anului in Premier League, "pacat pentru el ca nu i-a adus puncte", a glumit antrenorul portughez.

"Nu m-a bucurat golul asta, dar este golul pe care orice jucator de top din lume ar vrea sa-l marcheze. Unii au reusit asa ceva, altii nu. El poate, toata lumea ii stie calitatile. E un gol fantastic, dar noi am gresit aici. Este un fault clar la Hazard, dar nu putem sa astept ca arbitrul sa ne dea ceva, noi trebuie sa reactionam, sa inchidem spatiile. E probabil cel mai tare gol din acest sezon de Premier League. E pacat pentru el ca nu ii va aduce puncte golul asta", a declarat Mourinho dupa meciul cu Stoke.

Chelsea a castigat partida cu Stoke cu 2-1, dupa ce Remy a marcat golul victorios.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies