Vlad Chiriches Daniel Levy Tottenham Anglia

E OFICIAL! Vestea grea venita azi in vestiarul lui Tottenham de la patron. Chiriches a fost anuntat de asta

Patronul lui Tottenham a decis sa e vremea schimbarilor la club, odata cu finalul sezonului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Mai 2014, 14:32
Data actualizarii: Marti 13 Mai 2014, 14:36

Tim Sherwood, managerul cu cel mai bun procentaj de victorii pentru un antrenor in istoria lui Tottenham (59% - peste Villas-Boas, 54%, si Redknapp, 49%), a fost demis astazi de catre conducere. Tottenham a terminat sezonul in afara cupelor europene.

"L-am adus la mijlocul sezonului pentru ca stiam ca el cunoaste jucatorii si clubul. Ne-am inteles pentru 18 luni, cu o clauza de despartire la finalul anului, iar acum am activat aceasta clauza.

"Cand l-am adus pe Tim ca asistent la echipa in 2008, iar apoi co-coordonator la sectia de dezvoltare a clubului, am fost mereu alaturi de el si l-am sustinut. Din partea clubului, as vrea sa ii multumesc pentru toate eforturile sale si sa ii urez succes in cariera."

"Mergand inainte, cu sezonul incheiat, acum cautam un nou antrenor principal. Avem o echipa talentata si jucatori promitatori care vin din spate. Trebuie sa construim in acest sezon, sa dezvoltam potentialul si sa atingem performantele care en asociaza cu ideea de club mare.", a scris Daniel Levy, patronul lui Tottenham, intr-un comunicat oficial pe site-ul clubului. 

Modifică setările cookies