Anglia

E OFICIAL, Drogba va PLECA! Fanii si-au pierdut idolul care a facut istorie in urma cu trei zile! Anuntul care ZGUDUIE fotbalul englez!

Oficialii lui Chelsea au spus ca ivorianul Drogba merge catre alta echipa, cel mai probabil in China, unde i se ofera un salariu colosal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Mai 2012, 18:40
Data actualizarii: Marti 22 Mai 2012, 18:47

Didier Drogba si-a anuntat colegii ca nu va mai juca la Chelsea din vara. Omul care a decis finala Ligii din acest an, intrand in istorie pe Stamford Bridge, nu s-a inteles cu sefii clubului si pleaca "pentru o noua provocare".

Conform "The Telegraph", ivorianul va pleca in cele mai bune conditii de la echipa, fara scandal: "Este o legenda la Chelsea si intelegem ca vrea o alta provocare. Poate veni pe Stamford Bridge oricand doreste, fie ca jucator, fie ca invitat. Ii dorim mult succes la noua sa echipa", a spus presedintele executiv al londonezilor, Ron Gourlay.

Drogba a confirmat si el mutarea, insa nu a spus unde va juca de la vara:

"Am luat toate trofeele posibile in cei opt ani la Chelsea, vreau alta provocare. Multumesc tuturor pentru sustinere, veti ramane in inima mea. A fost cea mai grea decizie, insa e cea mai buna", a recunoscut atacantul ivorian.


Modifică setările cookies